Γυρίσματα μαγειρικής στην κουζίνα του 1000 Colors Hotel είχαμε σήμερα.

Η υπερσύγχρονη κουζίνα μας φιλοξένησε τον Chef Θόδωρο Σώρο που για τις ανάγκες προώθησης του Ξανθιώτικου Ζαχαροκάλαμου που παράγει μια ομάδα Γυναικών από την Κοιν.Σ.Επ. Γενισέα, μαγείρεψε μπροστά στην κάμερα της Μαίρης Δαληκριάδου χοιρινό φιλέτο γεμιστό με προσούτο το οποίο καραμέλωσε με πετμέζι ζαχαροκάλαμου. Επίσης έφτιαξε και μια πράσινη σαλάτα με ντρέσιγκ από πετμέζι.

Το πετμέζι ζαχαροκάλαμου παράγετε από την μοναδική φυτεία Ζαχαροκάλαμου που υπάρχει στην Ευρώπη και βρίσκεται στον κάμπο της Ξάνθης στον Δήμο Αβδήρων.

Συνταγή: Σαλάτα λαχανικών με βινεγκρέτ από πετμέζι ζαχαροκάλαμου από τον Chef Θεόδωρο Σώρο.Ο Chef Θεόδωρος Σώρος μαγειρεύει (στην κουζίνα του ξενοδοχείου 1000 Colors στην Ξάνθη) μια πράσινη σαλάτα με βινεγκρέτ από Ζαχαροκάλαμο καλλιέργεια Ξάνθης.Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι: Baby πρασινάδες, ψητό στήθος κοτόπουλου, ντοματίνια, ψητό κολοκυθάκι, καβουρντισμένο κουκουνάρι, και μια σως με πετιμέζι Ζαχαροκάλαμου της Κοιν.Σ.Επ. Γενισέα

Gepostet von Γενισέα Κοιν.Σ.Επ am Sonntag, 22. Juli 2018